Vision :

Aims to become an excellent study program at the international level in education, research, and community service and become a center for scientific and entrepreneurial information, especially on tuna, crustacean, and seaweed commodities.

Mission :

  1. Providing education on the fishery products technology to produce graduates with entrepreneurial spirit competent in utilizing, processing, and managing tuna, crustacean, and seaweed commodities at national and international levels;
  2. Organizing the development of the fishery products technology through research activities in utilizing, processing, and managing tuna, crustacean and seaweed commodities projected to the needs of the national and international community;
  3. Carrying out active community service in utilizing, processing, and managing tuna, crustacean and seaweed commodities for the development and welfare of industry and the national and international community.


Visi

Menjadi program studi yang unggul di tingkat internasional dalam bidang pendidikan, penelitian, dan pengabdian kepada masyarakat, dan menjadi pusat informasi ilmiah dan kewirausahaan terutama pada komoditas tuna, krustasea, dan rumput laut .


Misi

  1. Menyelenggarakan pendidikan Teknologi Hasil Perikanan untuk menghasilkan lulusan yang berjiwa wirausaha dan kompeten dalam bidang pemanfaatan, pengolahan dan manajemen kualitas komoditas tuna, krustasea, dan rumput laut di tingkat nasional dan internasional.
  2. Menyelenggarakan pengembangan ilmu Teknologi Hasil Perikanan melalui kegiatan penelitian bidang pemanfaatan, pengolahan dan manajemen kualitas komoditas tuna, krustasea, dan rumput laut yang berorientasi kepada kebutuhan masyarakat nasional dan internasional.
  3. Menyelenggarakan pengabdian kepada masyarakat secara aktif bidang pemanfaatan, pengolahan dan manajemen kualitas komoditas tuna, krustasea, dan rumput laut yang berorientasi kepada pengembangan dan kesejahteraan industri dan masyarakat nasional dan internasional.

Print Friendly, PDF & Email